Οι Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρείες στην Ελλάδα

Τα τελευταία χρόνια ο ηλεκτρονικός στοιχηματισμός έχει αναπτυχθεί στην Ελλάδα. Έτσι, έχουν κάνει την εμφάνισή τους πολλές στοιχηματικές εταιρείες, δίνοντάς σου τη δυνατότητα της επιλογής. Ωστόσο, δεν είναι όλες οι εταιρείες αξιόπιστες, όπως και οι υπηρεσίες τους δεν είναι το ίδιο εξαιρετικές. Για το λόγο αυτό, η Bet Kings εξετάζει όλες τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα για να σου προτείνει τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες της χώρας.

Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρείες στην Ελλάδα Οκτώβριος 2021

stoiximan logo
5/5
Πλεονεκτήματα
Αδυναμίες

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Interwetten logo
5/5
Πλεονεκτήματα
Αδυναμίες

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις

Στην Ελλάδα, ο ηλεκτρονικός στοιχηματισμός είναι νόμιμος.

Οι στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα πρέπει να έχουν άδεια για να προσφέρουν στοιχήματα στην ιστοσελίδας τους.

Σε αυτή την ιστοσελίδα αναφέρουμε μόνο αξιόπιστες στοιχηματικές. Εάν η στοιχηματική εταιρεία δεν πληροί τις απαιτήσεις μας, δεν θα την αναφέρουμε σε αυτή την ιστοσελίδα. Ποτέ μην επιλέγεις μια στοιχηματική με κακή φήμη.

Μία από τις νέες στοιχηματικές εταιρείες δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα είναι η Betsson.

Αυτή η ερώτηση δεν έχει μια απάντηση. Η καλύτερη στοιχηματική για σένα εξαρτάται από τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά σου. Επισκέψου την ιστοσελίδα μας και διάβασε τις κριτικές μας για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρείες και να τις συγκρίνεις ώστε να βρεις την καλύτερη στοιχηματική για σένα.

Ποιες Είναι οι Καλύτερες Στοιχηματικές;

Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες κρίνονται με βάση κάποια αυστηρά κριτήρια. Όταν αποφασίσεις να στοιχηματίσεις, θέλεις να ζήσεις το καλύτερο παιχνίδι. Αυτό είναι δυνατό μόνο σε κάποια εταιρεία που έχει βάλει τον παίχτη και τις απαιτήσεις του στο επίκεντρο. Όλες οι στοιχηματικές που θα βρεις στην Bet Kings προσφέρουν τις κορυφαίες υπηρεσίες, και για το λόγο αυτό, έχουν κατακτήσει την προτίμηση εκατομμυρίων παιχτών ανά τον κόσμο. 

Πιο συγκεκριμένα, τα κριτήρια που κρίνουν αν μια στοιχηματική μπορεί να συμπεριληφθεί στις καλύτερες είναι:

  • Η ευχρηστία της ιστοσελίδας – για να ονομαστεί μια στοιχηματική ως η καλύτερη στοιχηματική εταιρεία, θα πρέπει να έχει μια ιστοσελίδα που είναι εύκολη στη χρήση. Οι παίχτες πρέπει να μπορούν να βρουν αυτό που ψάχνουν εύκολα και γρήγορα. 
  • Οι αποδόσεις και η γκανιότα – και τα δύο αυτά στοιχεία είναι πολύ σημαντικά για την αξιολόγηση μιας στοιχηματικής. Συνήθως, είναι το αποφασιστικό κριτήριο για την επιλογή μιας εταιρείας στοιχηματισμού.
  • Ο αριθμός των διαθέσιμων στοιχημάτων – κάθε στοιχηματική προσφέρει μια μεγάλη γκάμα στοιχημάτων που εκτείνεται σε διάφορα σπορ. Είναι σημαντικό να ελεγχθούν τα διαθέσιμα πρωταθλήματα, οι διοργανώσεις, αλλά και τα στοιχήματα που μπορείς να παίξεις σε κάθε αγώνα.
  • Οι λοιπές λειτουργίες – η δυνατότητα cash out και το live betting είναι πλέον απαραίτητα για κάθε στοιχηματική που θέλει να έχει μια θέσεις στις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες. Έτσι, ένα σημαντικό κριτήριο είναι οι επιπλέον λειτουργίες που προσφέρει η κάθε μία. 
  • Η εξυπηρέτηση πελατών – μια άριστη στοιχηματική πρέπει να προσφέρει καλή εξυπηρέτηση πελατών. Αρχικά, θα πρέπει να έχει πολλαπλούς τρόπους επικοινωνίας. Ακόμα ένα στοιχείο που κοιτάμε είναι αν η εξυπηρέτηση πελατών προσφέρεται και στα ελληνικά.
  • Οι μέθοδοι πληρωμής – ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο είναι οι διαθέσιμες μέθοδοι πληρωμής. Κάθε σοβαρή και αξιόπιστη στοιχηματική σου προσφέρει μια πληθώρα από επιλογές.
  • Η εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα – τέλος, κάθε στοιχηματική οφείλει να έχει και εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον, η εφαρμογή πρέπει να είναι εύχρηστη και πλήρως λειτουργική.
Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρείες στην Ελλάδα

Οι Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρείες στην Ελλάδα

Με βάση όλα τα παραπάνω κριτήρια, μπορείς να εντοπίσεις την καλύτερη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα. Ακόμα ένα στοιχείο που θα πρέπει να ελέγξεις σε κάθε στοιχηματική είναι εάν διαθέτει άδεια από την Επιτροπή Εποπτείας & Ελέγχου Παιγνίων. Από τον Αύγουστο του 2021, το νομοσχέδιο έχει τεθεί σε ισχύ, κι έτσι μπορείς να εντοπίσεις με μια ματιά το πόσο νόμιμη είναι η κάθε εταιρεία. Στόχος αυτής της αδειοδότησης των στοιχηματικών είναι η εξάλειψη των απατών και η ασφάλεια των παιχτών. Όλες οι μεγάλες στοιχηματικές εταιρείες έχουν πάρει την άδεια που απαιτείται για τη δραστηριότητά τους στην Ελλάδα. Μερικές από αυτές είναι οι Stoiximan, Betsson, και Bwin.

Καινούργιες Στοιχηματικές που Πρέπει να Μάθεις

Με το πέρασμα του χρόνου, όλο και περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες έχουν ξεκινήσει τη δραστηριότητά τους στη χώρα μας. Από τη μία πλευρά, αυτό κάνει την επιλογή σου πιο δύσκολο. Από την άλλη πλευρά όμως, θα σου φέρει πολλά πλεονεκτήματα μιας και κάθε στοιχηματική θα προσπαθήσει να γίνει καλύτερη από τους ανταγωνιστές της. 

Το τελευταίο διάστημα, οι στοιχηματικές που έχουν λάβει άδεια από την Επιτροπή Εποπτείας & Ελέγχου Παιγνίων και μπορούν πλέον να λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα είναι οι Betsson, Fonbet, και N1 Casino. Από αυτές τις τρεις, σου προτείνουμε να ανακαλύψεις τη σουηδική Betsson που έχει χρόνια ισχυρή παρουσία στο χώρο και είναι η νέα στοιχηματική εταιρεία με τις καλύτερες προοπτικές. 

Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρείες στην Ελλάδα

Πώς θα Βρεις την Καλύτερη Στοιχηματική

Αρχικά, τα κριτήρια που σου αναλύσαμε παραπάνω θα σε βοηθήσουν στην επιλογή μιας στοιχηματικής. Ωστόσο, θα πρέπει να τονίσουμε πως το συγκεκριμένο ερώτημα δεν έχει μία και μοναδική απάντηση. Η αλήθεια είναι πως οι απαιτήσεις το κάθε παίχτη είναι διαφορετικές, κι έτσι, ενώ μια στοιχηματική είναι ιδανική για τον έναν, μπορεί να είναι ακατάλληλη για κάποιον άλλο.

Για το λόγο αυτό, πρέπει πρώτα να αποφασίσεις τι αναζητάς από μια στοιχηματική και πώς θα γίνει το παιχνίδι ευχάριστο για σένα. Στη συνέχεια, μπορείς να διαβάσεις τις κριτικές της Bet Kings για να αποφασίσεις ποια στοιχηματική είναι πιο κοντά σε αυτό που ψάχνεις.

Οι 3 Κορυφαίες Στοιχηματικές στην Ελλάδα 2021

Παρά το μεγάλο ανταγωνισμό μεταξύ των στοιχηματικών εταιρειών στην Ελλάδα, υπάρχουν κάποιες που ξεχωρίζουν. Οι υπηρεσίες που προσφέρουν είναι εξαιρετικές και κάθε παίχτης μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει. Οι στοιχηματικές που έχουν ξεχωρίσεις από τις υπόλοιπες είναι οι Stoiximan, Interwetten, και Betsson.

#1 Stoiximan

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Stoiximan είναι μια από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα. Έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό brand name, με υπηρεσίες που το υποστηρίζουν και το ενισχύουν. Η Stoiximan ξεχωρίζει για το φοβερό live betting που περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα από αγώνες, διαθέσιμα στοιχήματα, και live streaming. Μερικά ακόμα πλεονεκτήματά της είναι η σύγχρονη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, η δυνατότητα cash out, και οι άμεσες πληρωμές.

#2 Interwetten

Η Interwetten είναι άλλη μία στοιχηματική εταιρεία με μεγάλο όνομα στη χώρα μας, καθώς έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο. Αυτό που κάνει την Interwetten να κατέχει μια θέση ανάμεσα στις κορυφαίες στοιχηματικές είναι ότι δίνει μεγάλες αποδόσεις στα φαβορί. Ακόμα, προσφέρει ασιατικά χάντικαπ και έχει γρήγορες πληρωμές. Και η Interwetten έχει μια εύχρηστη και καλοσχεδιασμένη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα cash out. 

#3 Betsson

Η Betsson πήρε πρόσφατα άδεια λειτουργίας στη χώρα μας και ήδη είναι μια από τις καλύτερες στοιχηματικές. Είναι ένα από τα πολύ γνωστά ονόματα στο χώρο, αφού δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο. Προσφέρει κορυφαίες αποδόσεις, ενώ διαθέτει και live streaming, το οποίο είναι διαθέσιμο και από το κινητό σου τηλέφωνο. Η Betsson ξεχωρίζει για το καινοτόμο bet builder της, ενώ διαθέτει και εξυπηρέτηση μέσω live chat.

Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες ξέρουν πως να κάνουν το παιχνίδι σου συναρπαστικό. Διάβασε τις κριτικές της Bet Kings για να ανακαλύψεις ποια είναι η πιο κατάλληλη για σένα και τα ενδιαφέροντά σου.