Πολιτική απορρήτου

Πολιτική απορρήτου

Έλεγχος Προσωπικών Δεδομένων

Αριθμός Επιχείρησης: 559124-6011

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Lasserk AB, Artillerigatan 42, 114 45, Stockholm

email: support@betkings.com

Τηλέφωνο: +4670 256 16 30

Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Η Betkings φροντίζει για το προσωπικό σας απόρρητο και θεωρούμε απαραίτητο να αισθάνεστε σίγουροι ότι τα προσωπικά σας στοιχεία αντιμετωπίζονται σωστά κατά τη χρήση των Υπηρεσιών μας. Η εσωτερική μας πολιτική είναι να διατηρούμε τη συλλογή προσωπικών δεδομένων όσο το δυνατόν μειωμένη και ότι τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται μόνο για τους σκοπούς που προορίζονται.

Εργαζόμαστε συνεχώς για να αναπτύξουμε τις διεργασίες και την ασφάλεια των δεδομένων μας για να διασφαλίσουμε ότι το απόρρητό σας τηρείται και ότι τα προσωπικά σας στοιχεία διατηρούνται ασφαλή και υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Σε αυτήν την πολιτική απορρήτου, περιγράφουμε ποια προσωπικά δεδομένα μπορούν να συλλεχθούν με την πρόσβαση και χρήση των Υπηρεσιών μας, πώς διαχειρίζονται, και ποια είναι τα δικαιώματα που έχετε.

Είναι σημαντικό να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου μας προτού επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες μας για να κατανοήσετε πώς χειριζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία. Εάν δεν αποδέχεστε τον τρόπο με τον οποίο τα χειριζόμαστε, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας.

Ορισμός προσωπικών δεδομένων

Προσωπικά δεδομένα είναι όλες οι πληροφορίες και τα δεδομένα που μπορούν να εξαχθούν μεμονωμένα ή με την υποστήριξη άλλων δεδομένων και αφορούν ένα συγκεκριμένο, φυσικό ή νομικό άτομο. Παραδείγματα αυτού είναι: όνομα, διεύθυνση email, διεύθυνση IP, και συμπεριφορά χρήστη.

Σκοποί για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Για την εκπλήρωση των δεσμεύσεων και των υποχρεώσεών μας έναντι των χρηστών μας.
  • Για να εκπληρώσουμε τις νομικές μας υποχρεώσεις.
  • Για να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήστη του ιστοχώρου μας.
  • Για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων σχετικά με τον αριθμό των επισκεπτών στον ιστότοπο, αλλά και για την συμπεριφορά τους.
  • Για λόγους ασφαλείας. 

Προσωπικά δεδομένα που ενδέχεται να συλλεχθούν

Μπορείτε να επισκεφτείτε και να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας (www.lasserk.com) χωρίς να κοινοποιήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Εάν επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email, επιστολής, τηλεφώνου ή κοινωνικών δικτύων, ενδέχεται να συλλεχθούν οι ακόλουθες προσωπικές πληροφορίες:

  • Προσωπικά στοιχεία, στοιχεία της επιχείρησής σας, και επικοινωνίας: Όνομα, όνομα επιχείρησης, αριθμός εγγραφής, αριθμός μητρώου ΑΦΜ, διεύθυνση, λοιπές πληροφορίες τιμολογίου, διεύθυνση e-mail, και αριθμός τηλεφώνου.
  • Μηνύματα: Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας γραπτώς, τα μηνύματά σας καταγράφονται.

Ορισμένα προσωπικά δεδομένα συλλέγονται αυτόματα, ως αποτέλεσμα της χρήσης των υπηρεσιών μας. Τα προσωπικά δεδομένα που μπορεί να συλλεχθούν αυτόματα είναι τα ακόλουθα:

  • Γεωγραφική θέση: Η γεωγραφική σας θέση τη στιγμή που χρησιμοποιείτε την υπηρεσία μας.
  • Πρότυπα συμπεριφοράς: Πώς αλληλεπιδράτε με την υπηρεσία μας (για παράδειγμα, ο αριθμός των κλικ και των επισκέψεων σε κάποια από τις ιστοσελίδες μας), πόσο καιρό χρησιμοποιείτε την υπηρεσία μας (την ημερομηνία και την ώρα που χρησιμοποιήσατε την υπηρεσία μας), πώς βρήκατε την υπηρεσία μας (για παράδειγμα, ποια λέξη-κλειδί σας οδήγησε στον ιστότοπό μας).
  • Πληροφορίες συσκευής: Διεύθυνση IP, υλικό, λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας, πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιήσατε και οι ρυθμίσεις χρήσης, γλώσσας, και ανάλυση οθόνης.

Αυτοματοποιημένες αποφάσεις

Δεν λαμβάνονται αυτοματοποιημένες αποφάσεις για τους χρήστες μας.

Νόμιμη βάση για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Η νόμιμη βάση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων περιγράφεται στον Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), άρθρο 6, παράγραφος 1.

Ασφάλεια δεδομένων και παραβίαση προσωπικών δεδομένων

Η κίνηση μεταξύ του προγράμματος περιήγησής σας και του ιστότοπού μας κρυπτογραφείται χρησιμοποιώντας SSL / TLS.

Αν εντοπίσουμε ελλείψεις στην ασφάλεια των δεδομένων μας που ενδέχεται να έχουν ως αποτέλεσμα τη συλλογή προσωπικών δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένα μέρη, θα το αναφέρουμε στη Σουηδική Αρχή Προστασίας Δεδομένων το αργότερο 72 ώρες μετά τον εντοπισμό της διαρροής.

Αποθήκευση προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα υποβληθούν σε επεξεργασία στο μέγιστο δυνατό βαθμό εντός της ΕΕ / ΕΟΧ. Πρακτικά, τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε σε εμάς θα υποβληθούν σε επεξεργασία στην περιοχή που βρίσκεστε.

Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα αποθηκευτούν περισσότερο από το διάστημα που επιτρέπει η ισχύουσα νομοθεσία.

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους

Τα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιέχουν ενσωματωμένο περιεχόμενο (για παράδειγμα, βίντεο, εικόνες, άρθρα κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως εάν ο επισκέπτης είχε επισκεφθεί τον άλλο ιστότοπο.

Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν πληροφορίες από εσάς, να χρησιμοποιούν αρχεία cookies, να ενσωματώνουν επιπλέον παρακολούθηση τρίτων, και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με το εν λόγω ενσωματωμένο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της αλληλεπίδρασής σας με αυτό το ενσωματωμένο περιεχόμενο, εάν έχετε λογαριασμό και είστε συνδεδεμένοι στον εν λόγω ιστότοπο.

Τα νόμιμα δικαιώματά σας

Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας και έτσι μας παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα για επεξεργασία, έχετε δικαιώματα που σχετίζονται με την επεξεργασία που θα υποβάλλουμε σε αυτά. Τα δικαιώματά σας είναι τα ακόλουθα:

  • Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, που σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να μάθετε εάν επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό σας, ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε, και πώς τα επεξεργαζόμαστε.
  • Έχετε το δικαίωμα διόρθωσης, που σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να διορθώσετε εσφαλμένα προσωπικά δεδομένα.
  • Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε, πράγμα που σημαίνει αντίρρηση στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων με σκοπό το μάρκετινγκ προς εσάς.
  • Έχετε το δικαίωμα να διαγράψετε, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τα προσωπικά σας δεδομένα που επεξεργαζόμαστε. Αυτό προϋποθέτει τα προσωπικά αυτά δεδομένα να μην εκτελούν πλέον καμία λειτουργία για την Lasserk AB ή μην διατηρούμε κάποια νομική βάση για την επεξεργασία τους.
  • Έχετε το δικαίωμα περιορισμού, που σημαίνει ότι απαγορεύεται η ενεργή επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Έχετε το δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων. 

Η εποπτεία της εφαρμογής του GDPR

Η εποπτεία της Lasserk AB για την εφαρμογή του GDPR βρίσκεται υπό την επίβλεψη της σουηδικής αρχής προστασίας δεδομένων. Ο ιστότοπος της Επιθεώρησης Δεδομένων είναι www.datainspektionen.se και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του τηλεφωνικώς στο +468-657 61 00. Μπορείτε να απευθυνθείτε εκεί εάν έχετε παρατηρήσεις σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων από την Lasserk AB.

Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου

Σε σχέση με τις αλλαγές στις διαδικασίες, τη νομοθεσία ή το εύρος των υπηρεσιών μας, ενδέχεται να απαιτούνται μέτρα για την κάλυψη αυτών των αλλαγών, γεγονός που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την ενημέρωση της πολιτικής απορρήτου μας. Επομένως, είναι σημαντικό να διαβάζετε την πολιτική απορρήτου μας κάθε φορά που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας για να βεβαιωθείτε ότι είστε ενημερωμένοι σχετικά με την τρέχουσα πολιτική απορρήτου μας.

Η τελευταία ενημέρωση της πολιτικής απορρήτου μας ήταν στις 2021-04-20.

Πολιτική cookies

Σχετικά με την πολιτική cookies μας

Στην πολιτική cookies περιγράφουμε τι είναι τα cookies, πώς χρησιμοποιούνται γενικά, πώς χρησιμοποιούμε τα cookies, ποια δεδομένα αποθηκεύονται, και πώς μπορείτε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τα cookies.

Τι είναι τα cookies

Τα cookies είναι αρχεία δεδομένων με βάση το κείμενο και χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη σε ιστότοπους, παρακολουθώντας τις προτιμήσεις και τη συμπεριφορά του επισκέπτη. Τα cookies αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας από τον διακομιστή ιστού κάθε φορά που υποβάλλετε αίτημα στον ιστότοπο.

Τα cookies μπορούν είτε να βασίζονται σε συνεδρίες είτε να είναι μόνιμα. Τα cookies βάσει περιόδου σύνδεσης αποθηκεύονται μόνο έως ότου ο χρήστης κλείσει το πρόγραμμα περιήγησής του. Τα μόνιμα cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης μέχρι μια καθορισμένη ημερομηνία ή έως ότου τα διαγράψει ο χρήστης.

Τα cookies συνήθως δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώριση προσωπικών πληροφοριών εκτός από συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Πώς χρησιμοποιούμε τα cookies

Χρησιμοποιούμε κυρίως τα cookies για να διατηρούμε στατιστικά στοιχεία για τους επισκέπτες του ιστότοπου και τη συμπεριφορά τους.

Cookies Τρίτων

Τα cookies τρίτων ενδέχεται να αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας όταν επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιούμε τα Google Analytics για τη διατήρηση στατιστικών στοιχείων σχετικά με τους επισκέπτες του ιστότοπού μας. Διαβάστε σχετικά με την πολιτική απορρήτου τους στον παρακάτω σύνδεσμο: https://policies.google.com/privacy?hl=gr.

Διαχείριση cookies

Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης διαθέτουν δυνατότητες ρύθμισης στους χρήστες, έτσι ώστε τα cookies να μην αποθηκεύονται, όπως και ρυθμίσεις για τη διαγραφή των υπαρχόντων cookies. Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε τις οδηγίες του κάθε προγράμματος περιήγησης, όπως στις παραθέτουμε παρακάτω:

Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/32050
Safari: https://support.apple.com/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac
Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored
Internet Explorer: http://support.microsoft.com/kb/278835

Επικοινωνία

Εάν έχετε απορίες σχετικά με την πολιτική μας για τα cookies, επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: support@betkings.gr.