Ελληνικές Στοιχηματικές

Στην αρχική μας σελίδα, θα βρείτε μια λίστα με τις στοιχηματικές που έχουν ξεχωρίσει αυτή την περίοδο. Ωστόσο, αν ψάχνετε το κάτι διαφορετικό, μπορείτε να βρείτε κι άλλες εναλλακτικές στοιχηματικών που διαθέτουν ελληνική άδεια λειτουργίας. Η Betkings.gr σας διασφαλίζει πως κάθε πλατφόρμα στοιχηματισμού που σας προτείνουμε ικανοποιεί τα κριτήριά μας σχετικά με την αξιοπιστία και την ασφάλεια, παρόλο που μπορεί να μην είναι η καλύτερη στοιχηματική της ελληνικής αγοράς.

Ελληνικές Στοιχηματικές: Ποιος Είναι οι Καλύτερες 2021

stoiximan logo
5/5
Πλεονεκτήματα
Αδυναμίες

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Interwetten logo
5/5
Πλεονεκτήματα
Αδυναμίες

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις

Δεν υπάρχει μια απάντηση σε αυτή την ερώτηση, καθώς κάθε παίκτης έχει διαφορετικές προτιμήσεις και ενδιαφέροντα για τις στοιχηματικές. Οι μεγαλύτερες και δημοφιλέστερες στοιχηματικές τείνουν να αρέσουν σε όλους. Αυτές οι στοιχηματικές προσφέρουν τις καλύτερες δυνατότητες, υπηρεσίες, και αποδόσεις. Δύο δημοφιλείς στοιχηματικές εταιρείες είναι για παράδειγμα η Stoiximan και η Interwetten.

Οι καλύτερες στοιχηματικές στην Ελλάδα προσφέρουν συνήθως ενδιαφέρουσες αποδόσεις στους χρήστες τους. Μερικές από αυτές όμως, εστιάζουν στην προσφορά των μεγαλύτερων δυνατών αποδόσεων. Για παράδειγμα, η Betsson.

Σε αυτή την ιστοσελίδα αναφέρουμε μόνο αξιόπιστες στοιχηματικές. Εάν η στοιχηματική εταιρεία δεν πληροί τις απαιτήσεις μας, δεν θα την αναφέρουμε σε αυτή την ιστοσελίδα.

Ποτέ μην επιλέγετε μια στοιχηματική που έχει κακή φήμη. Προσπαθούμε πάντα να διατηρούμε τους καταλόγους μας ενημερωμένους με στοιχηματικές που πληρούν τις απαιτήσεις μας.

Σχεδόν όλες οι μεγάλες στοιχηματικές προσφέρουν δυνατότα Cash Out. Αυτό σας επιτρέπει να στοιχηματίσετε πριν τελειώσει ο αγώνας. Ωστόσο, ο αριθμός των αγώνων όπου είναι διαθέσιμο το Cash Out συνήθως ποικίλλει μεταξύ των στοιχηματικών.

Η πιστωτική κάρτα και η τραπεζική μεταφορά είναι δημοφιλείς τρόποι πληρωμής στους παίκτες.

Η Κατάσταση των Στοιχηματικών στην Ελλάδα

Πολλές στοιχηματικές που αναφέρονται στο Betkings.gr είναι γνωστές και δημοφιλής μεταξύ των παικτών. Ο λόγος για αυτό είναι αρκετά απλός: οι γνωστές εταιρείες είναι καλύτερες εφόσον έχουν αναπτύξει πλατφόρμες με στόχο τον ομαλό στοιχηματισμό. 

Είναι γεγονός πως πλέον υπάρχουν πολλές εταιρείες στοιχηματισμού με ελληνική άδεια. Όλες αυτές ανταγωνίζονται μεταξύ τους για να κερδίσουν τους περισσότερους πελάτες. Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι μέσα από την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών τους. Αυτό με τη σειρά του μεταφράζεται σε κέρδος για την εταιρεία, πράγμα που αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για βελτίωση της στοιχηματικής. Για το λόγο αυτό, οι γνωστές ιστοσελίδες έχουν συγκεντρώσει και το μεγαλύτερο μερίδιο του ελληνικού κοινού. Μερικές από τις πιο επιτυχημένες στοιχηματικές στη χώρα αυτή τη στιγμή είναι οι Stoiximan και Interwetten.

Μελετώντας αυτές τις δύο περιπτώσεις, μπορούμε να καταλάβουμε ότι παρουσιάζουν ορισμένα κοινά στοιχεία. Για παράδειγμα, κατάφεραν να κερδίσουν γρήγορα την εμπιστοσύνη του κοινού, πράγμα που βοήθησε στην ανάπτυξή του. Και οι δύο αυτές εταιρείες, ασχολούνται σοβαρά με το αντικείμενό του, γεγονός που συνεισφέρει σε μια διαρκή αναζήτηση για βελτίωση των υπηρεσιών τους.

Ωστόσο, είναι γεγονός πως περιπτώσεις, όπως των Stoiximan και Interwetten, αποτελούν τις εξαιρέσεις του κανόνα. Έτσι, η δουλειά της Betkings.gr είναι να εντοπίζει όσες στοιχηματικές παρουσιάζουν μια αντίστοιχη πορεία.

Τί Απέγιναν οι Μη Αδειοδοτημένες Στοιχηματικές

Πλέον, οι αλλαγές στην ελληνική νομοθεσία έχουν κάνει τη διαδικασία αδειοδότησης αρκετά πιο δύσκολη και ακριβή. Ενδεικτικά, πολλές στοιχηματικές είχαν δραστηριότητα τόσο στη Μάλτα όσο και στην Ελλάδα. Με τις αλλαγές όμως, πλέον το τέλος αδειοδότησης και η υψηλότερη φορολογία έχουν κάνει το άνοιγμα στην ελληνική αγορά απαγορευτικό. 

Παράλληλα, οι στοιχηματικές πλέον οφείλουν να αναλάβουν μεγαλύτερη ευθύνη απέναντι στα προβλήματα τζόγου. Εταιρείες που δεν έχουν αδειόδοτηση, δεν μπορούν πλέον να ανταπεξέλθουν σε αυτές τις αυξημένες απαιτήσεις. 

Η Σημασία της Αδειοδότησης μιας Στοιχηματικής

Τα πλεονεκτήματα της επιλογής μιας αδειοδοτούμενης στοιχηματικής στην Ελλάδα είναι πολλά. Αρχικά, η ποιότητα των υπηρεσιών είναι υψηλότερη, καθώς και σας παρέχουν την απαραίτητη ασφάλεια που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας. Πιο συγκεκριμένα, τα πλεονεκτήματα αυτά είναι τα ακόλουθα: 

  • Ασφάλεια και αξιοπιστία

Όλες οι στοιχηματικές που διαθέτουν ελληνική άδεια πρέπει να προσφέρουν ασφαλείς και αξιόπιστες μεθόδους πληρωμής. Έτσι, μπορείτε να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας με ασφάλεια και να λαμβάνετε τα κέρδη σας χωρίς απρόοπτα.

  • Τα χρήματα μένουν στην ελληνική αγορά

Όταν επιλέγετε μια εταιρεία που διαθέτει ελληνική άδεια, μπορείτε να είστε σίγουρος ότι ενισχύετε την αγορά της χώρας. Εφόσον υπάρχει άδεια, η στοιχηματική οφείλει να καταβάλει τους απαραίτητους φόρους στο ελληνικό κράτος. 

  • Ποιότητα των υπηρεσιών

Όπως αναφέραμε παραπάνω, ο ανταγωνισμός ωθεί τις αδειοδοτούμενες εταιρείες να βελτιώνουν τις υπηρεσίες τους. Φυσικά, αυτό είναι κάτι που μπορεί να έχει μόνο θετικά αποτελέσματα για εσάς ως παίχτη. 

Προτεινόμενοι Μέθοδοι Πληρωμής που Διαθέτουν οι Στοιχηματικές

Κάθε ελληνική στοιχηματική σας προσφέρουν πολλαπλές μεθόδους πληρωμής. Όλες έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, κι έτσι, πρέπει να μελετήσετε ποια σας συμφέρει περισσότερα. Η Betkings.gr σας προτείνει την Trustly, με την οποία οι συναλλαγές σας θα πραγματοποιηθούν γρήγορα και με ασφάλεια. Παρακάτω, θα βρείτε ποιες πιστεύουν πως είναι οι καλύτερες μέθοδοι πληρωμής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε ιστοσελίδες στοιχηματισμού:

#1 Trustly

Η Trustly προσφέρει δωρεάν, ασφαλείς, και γρήγορες καταθέσεις και αναλήψεις. Το μειονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι η εξυπηρέτηση πελατών, και ειδικά για παίχτες που δεν έχουν ευχέρεια στα αγγλικά. Πιο συγκεκριμένα, η εξυπηρέτηση πελατών πραγματοποιείται μόνο μέσω e-mail ή με τηλέφωνο με αγγλόφωνους εκπροσώπους.

#2 VISA / MasterCard

Οι κάρτες VISA και Mastercard είναι πλέον πολύ διαδεδομένες για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Όσον αφορά στις καταθέσεις, είναι μια πολύ γρήγορη και ασφαλής μέθοδος. Ωστόσο, η ανάληψη θα καθυστερήσει ορισμένες μέρες. 

#3 Neteller / Skrill

Το μεγάλο πλεονέκτημα των Neteller και Skrill είναι ότι δε χρειάζεται να παρέχετε κάποιο τραπεζικό αριθμό ή τις πληροφορίες της κάρτας σας. Ακόμα, οι συναλλαγές πραγματοποιούνται με ταχύτητα και ασφάλεια. Το μειονέκτημα όμως και των δύο αυτών μεθόδων πληρωμής είναι ότι σας χρεώνουν ένα κόμιστρο για τη χρήση του. Επίσης, οι περισσότερες στοιχηματικές δεν μοιράζουν μπόνους σε παίχτες που επιλέγουν αυτές τις μεθόδους.

Σχεδιασμός και Παιχνίδι

Κάθε παίχτης επιλέγει μια στοιχηματική για διαφορετικούς λόγους. Για παράδειγμα, ορισμένοι αναζητούν αυτή με τις καλύτερες αποδόσεις, ενώ άλλοι θέλουν μια που να προσφέρει τη μέθοδο πληρωμής που προτιμούν. Έτσι, είναι πολύ δύσκολο να δηλώσεις με βεβαιότητα ότι μια στοιχηματική είναι η καλύτερα συγκριτικά με όλες τις υπόλοιπες. 

Ωστόσο, υπάρχει ένας παράγοντας που επηρεάζει την απόφαση των παικτών. Αυτός ο παράγοντας είναι ο σχεδιασμός της πλατφόρμας και το πόσο καλά μπορεί να μεταφέρει την αίσθηση του παιχνιδιού. Ειδικά όταν προσπαθείτε να συγκρίνετε μεγάλες στοιχηματικές που έχουν παρόμοιες αποδόσεις και λειτουργίες, ο σχεδιασμός είναι το βασικό κριτήριο. 

Φυσικά, σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρουμε πως αυτό ισχύει για τους μη επαγγελματίες παίχτες που στοιχηματίζουν για την ευχαρίστησή τους. Οι επαγγελματίες έχουν περισσότερες απαιτήσεις που δεν καλύπτονται μόνο από το σχεδιασμό. 

Λειτουργίες που θα Βρείτε σε Στοιχηματικές

#1 Cash out

Το cash out είναι μια πρόσφατη λειτουργία που έχει γίνει πολύ δημοφιλής. Πλέον, κάθε στοιχηματική προσφέρει ένα είδος cash out. Στην ουσία, αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να κλείσετε το στοίχημά σας πριν την ολοκλήρωση του αγώνα. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα πιο ευνοϊκό αποτέλεσμα, ειδικά αν παρατηρήσετε ότι οι αγώνες δεν πηγαίνουν όπως θα θέλατε. Έτσι, διασφαλίζετε ότι θα έχετε ένα μικρό κέρδος ή λιγότερη χασούρα.

Ορισμένες στοιχηματικές μάλιστα, προσφέρουν το «μερικό» cash out. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να κάνετε cash out μόνο ένα μέρος του στοιχήματός σας και να αφήσετε τους υπόλοιπους αγώνες να εξελιχθούν live.

#2 Live Στοιχηματισμός

Μια ακόμα πολύ δημοφιλής λειτουργία είναι ο live στοιχηματισμός που θα βρείτε σε κάθε στοιχηματική. Μερικά βασικά πράγματα που πρέπει να αναζητάτε στον live στοιχηματισμό είναι η μεγάλη γκάμα των διαθέσιμων παιχνιδιών και στοιχηματισμών, όπως και η γρήγορη ενημέρωση των αποδόσεων σε σχέση με την εξέλιξη του αγώνα. Η Stoiximan έχει αποκτήσει φήμη για το live στοιχηματισμό της επειδή προσφέρει αυτά τα πράγματα.

Πολλοί παίχτες προτιμούν το live στοιχηματισμό καθώς τους προσφέρει μια επιπλέον ασφάλεια. Με αυτή τη λειτουργία, μπορείτε να δείτε την κατάσταση των παιχτών και των ομάδων κι έπειτα να αποφασίσετε αν θέλετε να στοιχηματίσετε.

#3 Bet builder

Το bet builder είναι μια σχετικά νέα λειτουργία που έχει ξεκινήσει να μπαίνει στις μεγάλες στοιχηματικές. Στο κανονικό στοίχημα δεν έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσει στοιχεία από τον ίδιο αγώνα. Ωστόσο, το bet builder είναι μια μοντέρνα μορφή στοιχηματισμού που σας επιτρέπει να παίξετε ακριβώς το παιχνίδι που θέλετε.

Ενδεικτικά, με ένα bet builder μπορείτε να συνδυάσετε σημεία που αφορούν: το νικητή του αγώνα, under και over, τα κόρνερ, τις κάρτες του αγώνα, ακόμα και τους σκόρερ. 

Καλύτερες Στοιχηματικές για Αρχάριους

Οι περισσότερες στοιχηματικές που διαθέτουν ελληνική άδεια είναι κατάλληλες για όλους τους παίχτες. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά που κάνουν μερικές στοιχηματικές καλύτερες για τους αρχάριους. Για παράδειγμα, οι λειτουργίες που εξηγήσαμε παραπάνω ενδεχομένως να μην είναι πράγματα που αναζητά ένας νέος παίχτης. 

Αρχικά, ο σχεδιασμός της πλατφόρμας και η αίσθηση του παιχνιδιού, βοηθούν τους νέους παίχτες να μπουν στο κλίμα. Ακόμα, η εξυπηρέτηση πελατών είναι πολύ σημαντική μιας και οι αρχάριοι παίχτες ενδέχεται να έχουν απορίες. Έτσι, η ύπαρξη μιας εκτεταμένης σελίδας F.A.Q. είναι καθοριστικής σημασίας για την επιλογή μιας στοιχηματικής για αρχάριους.

Καλύτερες Στοιχηματικές για Επαγγελματίες

Η εισαγωγή του συστήματος αδειοδότησης στην Ελλάδα έχει εξαφανίσει πολλές ευκαιρίες που είχαν στη διάθεσή τους οι επαγγελματίες παίχτες. Για παράδειγμα, αυτοί οι παίχτες προτιμούσαν ασιατικές εταιρείες που συχνά προσφέρουν υψηλότερες αποδόσεις. Πλέον, αυτές οι στοιχηματικές έχουν απαγορευτεί, αφήνοντας αυτούς τους παίχτες μόνο στα χαμηλά ποσά.

Παρ’ όλα αυτά, οι επαγγελματίες περιορίζονται στο σύστημα της Betfair, στο οποίο συναγωνίζονται με άλλους παίχτες. Έτσι, αντί να στοιχηματίζουν με την οποιαδήποτε στοιχηματική, οι επαγγελματίες στοιχηματίζουν μεταξύ τους.

Στοιχηματικές από την Ελλάδα κι Άλλες Χώρες

Το στοίχημα με αποδόσεις είναι για χρόνια πολύ δημοφιλές στην Ελλάδα. Πλέον στην ελληνική αγορά δραστηριοποιούνται μεγάλες εταιρείες που είναι γνωστές σε ολόκληρο τον κόσμο. Μάλιστα, πολλές ελληνικές στοιχηματικές εταιρείες έχουν αποκτήσει πολύ καλή φήμη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Παραδείγματα τέτοιων εταιρειών που διαθέτουν ελληνική άδεια είναι οι:

Stoiximan

Interwetten

Ελληνικές Στοιχηματικές

Έχετε Κάποια Ερώτηση για τις Ελληνικές Στοιχηματικές;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ με την BETKINGS για όποια ερώτησε έχετε

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις ελληνικές στοιχηματικές, τις αδειοδοτήσεις, ή οτιδήποτε άλλο – στείλτε μας e-mail στο contact@betkings.gr.

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε, ώστε να μπορείτε να παίζετε με ασφάλεια στις στοιχηματικές που διαθέτουν ελληνική άδεια.