Σχετικά με εμάς

Σχετικά με τη BETKINGS.GR

Η Betkings.gr δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει εποπτεία όλων των στοιχηματικών εταιρειών στους Έλληνες παίχτες. Οι κριτικές και οι βαθμολογίες που δίνουμε διευκολύνουν τους παίχτες στην επιλογή τους. Όραμά μας είναι να γίνουμε το κύριο μέρος ενημέρωσης για όλους τους παίχτες.

Ο Ρόλος της Betkings.gr

Η ιστοσελίδα είναι ενεργή από το 2020. Ο νέος κανονισμός περί τυχερών παιχνιδιών και αδειοδότησης στην Ελλάδα αύξησε τις απαιτήσεις που πρέπει να ικανοποιούν οι ιστοσελίδες στοιχηματισμού. Η Betkings.gr συμμετέχει ενεργά στη διασφάλιση και στην τήρηση αυτών των κανόνων, με τον συνεχή έλεγχο των στοιχηματικών της χώρας. Η συλλογή πληροφοριών για αυτές τις εταιρείας βοηθούν στη διασφάλιση ότι θα επιλέξετε μόνο αξιόπιστες στοιχηματικές. 

Αν έχετε κάποια υπόνοια ότι η ιστοσελίδα στοιχηματισμού σας δε σας συμπεριφέρθηκε σωστά, μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς στο e-mail contact@betkings.gr.

Ποιος Γράφει τις Κριτικές;

Όλοι οι συνεργάτες της Betkings.gr έχουν εμπειρία στη χρήση στοιχηματικών. Όλες οι κριτικές γράφονται από αυτούς ώστε να διασφαλιστεί η εγκυρότητα των πληροφοριών. Παράλληλα, στην ιστοσελίδα μας φιλοξενούμε και άλλους αρθρογράφους με εξειδίκευση στο στοίχημα, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν μια πιο αντικειμενική και σφαιρική ματιά.

Πώς Κρίνουμε τις Στοιχηματικές

Με την εισαγωγή του νέου συστήματος αδειοδότησης στην Ελλάδα, η γενική ποιότητα των στοιχηματικών έχει βελτιωθεί. Αν επιλέξετε μια εταιρεία που διαθέτει ελληνική άδεια, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ασφάλεια των συναλλαγών σας. 

Παρ’ όλα αυτά, ακόμα και οι στοιχηματικές που διαθέτουν άδεια, παρουσιάζουν αρκετές διαφορές μεταξύ τους. Αυτές συνήθως αφορούν τεχνικά θέματα που επηρεάζουν τη γενικότερη εμπειρία του χρήστη. Για τον καλύτερο έλεγχο των στοιχηματικών, επικεντρωνόμαστε σε πέντε παράγοντες: 

#1 Διαθέσιμα Προϊόντα

#2 Επιλογές Στοιχηματισμού

#3 Διαθέσιμες επιλογές για την κατάθεση των μετρητών και την ανάληψη των κερδών

#4 Μπόνους και διαθέσιμες προσφορές

#5 Εξυπηρέτηση πελατών

Το Επιχειρηματικό μας Μοντέλο

Η είσοδος και χρήση της Betkings.gr είναι εντελώς δωρεάν για όλους τους παίχτες. Ωστόσο, για να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο που οραματιζόμαστε, πρέπει να έχουμε τους κατάλληλους συνεργάτες. Για να γίνει αυτό, χρειαζόμαστε κέρδη, τα όποια τα παράγουμε μέσα από το affiliate marketing.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Betkings.gr διευθύνεται από τη Lasserk AB, μια εταιρεία που ασχολείται με ιστοσελίδες στους πολλαπλούς κλάδους.